Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Säännöt

 

1. Älä hauku tai kiusaa muita!

2. Älä käytä muiden nettinimiä! Käytä vain yhtä nettinimeä ja jos vaihdat sen, niin ilmoita viekussa!

3. Kiroileminen on ehdottomasti kielletty! Ei myöskään rumia sanoja! (Soturikissojen rumempi kielenkäyttö tietysti sallitaan!)

4. Ei K-18 materiaalia, linkkejä tai muuta sellaista!

5. Älä paljasta  muille nimeäsi, puhelinnumeroasi tai asuinpaikkaasi. Jos haluat tavata ropekaverisi, sovi tapaaminen julkiselle paikalle, kuten kahvilaan!

6. Älä kirjoita liian raakoja tarinoita! Ota huomioon, että ropessa voi olla nuorempiakin liittyneitä!

7. Älä tapa tai vahingoita vakavasti muiden hahmoja ilman kyseisen hahmon omistajan lupaa!

8. NPC-hahmojen tappamiseen tarvitaan ylläpitäjän lupa! +merkittyjä rottia kissat saavat tappaa enintään neljä yhdessä tarinassa. Nimet täytyy ilmoittaa lopussa. Jos tarvitsee tappaa enemmän niin kesi rotat itse.

9. Älä tee hahmoistasi liian kilttiä tai hullua tappajaa, sillä tällaiset hahmot ovat tylsiä! Hahmoillasi ei voi olla taikavoimia tai koruja tai muuta sellaista!

10. Älä lue ajatuksia! Jos joku hahmo suunnittelee päällikön/johtajan murhaa, mutta käyttäytyy normaalisti, hahmosi ei voi arvata, että hän on petturi!

11. Ilmoitathan, jos pidät taukoa! Jos sinusta ei kuulu mitään kahteen kuukauteen, etkä ole ilmoittanut tauosta, hahmosi voidaan muuttaa NPC-hahmoksi tai tapatetaan!

12. Jos et jaksa keksiä itse, voit kirjoittaa hakemuksen mille tahansa vapaana olevalle pennulle/oppilaalle/poikaselle.

13. Ilmoitathan hahmosi vanhemmat tai sijaisvanhemmat, sekä mahdolliset sisarukset! Voit keksiä itse tai valita pentuja/poikasia odottavan naaraan ja sen kumppanin vanhemmiksesi. Ota huomioon geeniperimä! Kaksi ruskeaa kissaa tai rottaa, joilla on ruskeat vanhemmat tuskin saavat harmaita pentuja/poikasia!

15. Rotan hakemukseen tästä!

16. Kissan hakemukseen tästä!

 

17. Tästä hakemukseen!

 

NPC ehdottamiseen tästä!